DF-Herentals: Programma Najaar 2023

DF-Herentals: Programma Najaar 2023

op 12 juli 2023 om 17:42

De evenementen, cursussen en cultuurreizen van Davidsfonds staan open voor iedereen, met of zonder Davidsfonds-lidkaart. Voor € 29 ben je een jaar lang lid van Davidsfonds. Je ontvangt je "Cultuurkaart" en je hele gezin geniet mee van de DF-cultuurvoordelen. Je kan immers gratis een persoonlijke "Cultuurkaart" aanvragen voor alle gezinsleden die gedomicilieerd zijn op jouw adres.

Leden van DF-Herentals ontvangen een aparte uitnodiging voor elke activiteit. Belangstellenden en leden van andere DF-afdelingen kunnen dit ook vragen aan alexandra.sevenans@gmail.com

dinsdag 12 september: Lezing: Kris Peeters: Hoe loopt het verkeer(d)?                                                                                                                                                                     

zaterdag 23 september: Daguitstap Art Nouveau Brussel                                                                                                                                                                                             

maandag 2 oktober – vrijdag 8 december: DF-Junior Journalist: derde graad basisscholen   

maandag 9 oktober:   Leeskring:  boekbespreking. "De gevangenisjaren" van Erdal Balci                                                                                                                       

zaterdag 14 oktober: Bezoek Klooster van de Zusters der Christelijke Scholen in Vorselaar                                                                                                                                       

dinsdag 17 oktober: Lezing: Hans Vandecandelaere: Hyperdivers Brussel                                                                                                                                                                   

dinsdag 7 november: Nacht van de Geschiedenis. Lezing: Jan Peelaerts: Blussen met Jan                                                                                                                                    

zondag 26 november: “The Mixture”, Gregoriaans ontmoet jazz. Org. Heilige Huisjes en DF-Herentals                                                                                                                         

dinsdag 24 november, vrijdag 1- en 8 december:  DF-Academie: "Ontdek de geschiedenis van de jazz"                                                                                                                    

zaterdag 2 december: Klassiek concert St Elisabethzaal Antwerpen: Verbeelding met Ravel en Moesorgski                                                                                                               

dinsdag 26 december: Kerstconcert “Nu zijt Wellekome". Org. DF-Herentals                                                                                                                                                                                  

                                                    

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit