Jazz at the Fonderies.

Jazz at the Fonderies.

op 10 mei 2024 om 23:03

                                                                                                                       

hoofding Jazz  7Na de succesvolle jazz cursus van Davidsfonds Academie eind vorig jaar in de Fonderies de la Campine, heeft het Davidsfonds Herentals besloten om hier een vervolg aan te breien met een live concert van drie jonge jazz muzikanten uit het Antwerpse, Milan Verbist (piano), Tristan Baars (Contrabas) en Arne Lagatie (Drums). 

Jazz 2024  comp 2Jazz back in town Herentals!

Jazz in Thals is stilgevallen maar de jazz-belangstelling en -traditie zijn daarom niet gebroken in Herentals. Het jonge trio Milan Verbist, Tristan Baars en Arne Lagatie dat Davidsfonds-Herentals presenteerde op 2 mei in de Fonderies de la Campine, bracht vooral eigen composities en die maakten indruk. Het enthousiasme waarmee ze respectievelijk de toetsen van de piano, de snaren van de contrabas en de drums bespeelden, 'droop eraf', zei Jasmine Steijlen die de groep inleidde en uitleidde. Hun enthousiasme besmette ook de ruim 50 aanwezigen en deed hen vragen naar meer. Mogelijk kunnen we dat in Herentals realiseren. Wie daarover mee wil nadenken, neemt contact op met bestuurslid Filip Tegenbos.

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit