Ontdek de niet te missen plekjes met "ZOMERSPOOR" in Herentals.

Ontdek de niet te missen plekjes met "ZOMERSPOOR" in Herentals.

op 23 juli 2023 om 11:06

DF- Herentals en Herentaldum verlenen graag hun medewerking aan "Zomerspoor" Herentals.

Herentaldum 1599 1DF-Herentals en Herentaldum verlenen graag hun medewerking aan "Zomerspoor" door de zgn. ‘wallenwandeling’ toe te voegen aan de ErfgoedApp van Faro ( te installeren op uw smartphone).                                                                                             

Jan Peelaerts stelde de wandeling samen en Vera Goris zorgde voor de voice-over.                                                                           

De wandeling leidt u langs onontdekte plekjes van het oude stadje Herentals. Plezier voor jong en oud !

Voor wie wandelen moeilijk is: u kan de uitleg ook thuis beluisteren op uw smartphone als u in de "Erfgoedapp", op het kaart symbool tikt en vervolgens de nummers van de 20 haltes één na één aantikt. Op de autoluwe "Zomerspoorzondag" van 20 augustus gidsen Jan Peelaerts en Pola De Peuter belangstellenden nog eens in groep over de wallen van Herentals. Nadere info: zie "Zomerspoor".

Meer over de Erfgoedapp: https://faro.be/kennis/erfgoedapp-diy

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit