"U Zijt Wellekome" Vlaanderen zingt Kerst 2023

"U Zijt Wellekome" Vlaanderen zingt Kerst 2023

op 2 januari 2024 om 14:36

Nieuws Kerst 2023 5"U Zijt Wellekome" is een gezellig kerstevenement  voor de hele familie. De naam is een uitnodigende knipoog naar één van de oudste Vlaamse kerstliederenNu zijt wellekome”. Samen zingen staat centraal.

“U Zijt Wellekome” houdt het authentieke kerstgebeuren in het achterhoofd.

Comp Wellekome 2023 6Het vakmanschap en het enthousiasme van koorleider, koor, en begeleidende muzikanten maakten ‘U Zijt Wellekome’ op tweede kerstdag in de Begijnhofkerk in Herentals tot een waar succes. Davidsfonds-Herentals en -Noorderwijk/Morkhoven mochten meer dan 130 DF-leden en sympathisanten verwelkomen. De mooie Vlaamse kerstliederen, de enthousiasmerende bindteksten en de muzikale leiding van dirigent Joris Van Hasselt, het muzikaal ensemble ‘Markant’,  de virtuoze Bart Wuilmus aan het orgel en de mooie voordrachtstukjes door Mimi Keuppens maakten deze ‘U Zijt Wellekome’ tot een echt deugddoende  belevenis voor alle aanwezigen.

Dankzij de gulle giften van de aanwezigen, kon een bedrag van niet minder dan 700 euro geschonken worden aan het goede doel: ‘ De Dorpel’.

 

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit